Наталья. Украина-США. ВЕРА В УСПЕХ!

12 апреля Наташа улетает в США для того, чтобы участвовать в программе AU-PAIR. Мы помним почти всех наших клиентов, так как каждый индивидуален, каждый чем то нас удивляет, радует, иногда расстраивает.  Чем нам запомнилась Наташа? В первую очередь ее  ВЕРОЙ В УСПЕХ!
Когда Наташа обратилась к нам относительно устройства по программе AU-PAIR, то пояснила свой выбор нашего агентства. Мы благодарим ее за доверие и приводим ее аргументы в пользу этого выбора! Далее от Натальи:

Вирішивши взяти участь в програмі Au pair, першим моїм завданням було знайти агенство. Основні критерії, по яким я моніторила пропозиції, були:

1) Пропозиції по країнам (виявляється найбільшою проблемою для мене була можливість знайти агенство, яке готове розглядати мою кандидатуру саме в ту країну, яку я хотіла (США), а не в ту, де їм зручніше. Лише на цьому етапі відсіялась більша частина агенств по всій країні!)

2) Віра в успіх (наспраді, все просто і складно – саме агенство “5 Континентів” підкріпило в мені віру в те, що я можу здійснити давню мрію і отримати візу в одному з “найпрославленіших” посольств – США. Багато агенств просто відмовлялись зі мною розмовляти, коли чули, куди я хочу поїхати.  А віра, все-таки, творить чудеса!!!

3) Окремо виділяю можливість повернути внесок в агенство при відмові у візі (Більшість агенств не повертає гроші при відмові, або повертає лише половину. “5 Континетів” приємно здивували!)

4) Оперативність (важливим фактором особисто для мене було те, що агенство швидко і доступно відповідало на мої численні запитання, так як для мене все було новим і незрозумілим, іноді пояснювали декілька разів. Вдячна за терпіння і розуміння!)

5) Надійність агенства (для мене було важливо пересвідчитись в тому, що спеціаліст, який відповідає за мою кандидатуру – професіонал. Мені сподобався сайт і перше знайомство по телефону.

6) Ціна (цікавила останньою, бо, як правило, ціни в усіх агенствах +/- однакові)

Раджу користуватись послугами саме “5 Континентів”. Менеджеру Ірині особлива подяка!

З повагою, Наталія

Інші новини

uaUkrainian