Валентина. Украина – США! 2018-2019

Валентина повернулася з США, провівши там цікавий рік в ролі Au Pair, отримала незабутні враження і, що класно – не збирається зупинятися! Побачити світ, отримати безцінний досвід та мотивацію застосувати його – це і є секретна місія програми.

“Привіт! Мене звуть Валентина, я вже кілька місяців як повернулась з США після завершення одного чудового року як Ау Пейр. Перш за все хочу подякувати агенції Ok AuPair, Марії Фонрабе та Олегу Андрєєву. За чудову підтримку та поради, особливо під час подачі документів на візу! Дуже дякую, без вас би мої мандри сполученими штатами були б не можливі!

   Час в Америці спочаку повільно починався, тихенько набирав обертів і останні кілька місяців пролетіли просто непомітно! Це був цікавий, насичений рік мого життя!

   Обрала я свою родину швидко, адже з першого відео-дзвінку ми здружились як і з хост-мамою, так і з двома чарівними дівчатками Софі 2-х та Алішою 4-х років. На другу нашу розмову мені вже показали малюнки, що на мене чекали! Як тут не розтанути?

Тож цілий рік свого життя я прожила у передмісті Детройту, в штаті Мічиган, приглядаючи за двома принцесами. Разом ми грались, читали, дивились фільми та мультики, вчили іспанську, малювали чи не щодня, стрибали на батутах та надувному замку, співали, танцювали, сердились, їли смаколики, цукерки, пончики, фрукти, не їли кожен свою неулюблену їжу, дуріли, сварились, відбували покарання, мирились, далі раділи, дуріли і фарбували нігті. За рік ми разом ходили “колядувати” на Хеловін, побували у бабусі з дідусем на Різдво, у аквапарку, Дісней Ленді та Дісней Світі у відпустках.

   Хост батьки показували мені різні величезні магазини, пояснювали про страховку та податки, розказували про відмінність життя в різних штатах та про життя в Японії, де вони познайомились. Цілком можу сказати, що в мене там залишилась моя родина, такі собі названі кузени та дядечко з тітонькою, за якими я дуже сумую.

   Також завдяки освітньому компоненту, почала вивчати вже академічно Іспанську та Французьку мови, отримала більше натхнення від курсів малювання кольоровими олівцями. Відвідала концерти трьох своїх улюблених гуртів, один з яких Ірландський і мені просто пощастило бути в потрібному місці в потрібний час!

   В мене з’явилось багато друзів серед інших Ау Пейр з різних країн. Сама та разом з деякими дівчатами я відвідала Нью-Йорк, Вашингтон Д.С., Чикаго, Денвер, Лос Анджелес, Орландо, Цинцинаті, мала 3 роуд тріпи, Мічиганом та його мальовничим північним півостровом, штатом Колорадо де є всі можливі типи гір та купа національних парків, та остаточну мандрівку через 13 штатів, відвідала Ніагару, і ще більше національних парків..

   А також наш місцевий агент Ерік є найкращим агентом у цілій країні, я просто впевнена! Наші щомісячні збори були завжди різні, вечірка на Хеловін, вечеря на День Подяки, де кожна Ау Пейр приносила страву з своєї країни, ковзани на Різдво біля головної ялинки міста, лижі-сноуборд, суперкубок американського футболу, різні ігри, каякінг, парк розваг, бейсбол та ще щось, що я вже забула! Він також зі своєю родиною вміє писати писанки вже понад 15 років!

   Звісно за цілий рік буває сумно за родиною, чи просто втомлюєшся, чи діти влаштовують насичений день бешкетами, але всі маленькі негаразди варті такого чудового досвіду! Головне обирайте добре “свою” сім’ю, запитуйте купу питань, говоріть про все що вас бентежить і матимете надзвичайний рік життя! “

Інші новини

uaUkrainian